Nyitvatartásunk:
Hétfő: 14.00.-17.00.
K-P: 9:00.- 17:00.
Ebédszünet: 12.00.-14.00.


Tel: 06 (62) 209-519


6800 Hódmezővásárhely
Petőfi S út 19,
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Naptár
2019. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Látogató számláló
0
0
2
7
2
0
3

Rólunk

A szeretet varázsereje, a természet gyógyító hatása

„A szitakötő segít a fejlődésben az átalakulásban. A jólét a testi-lelki egyensúly egészséges megteremtéséhez a boldogság, a tudatosság útjához.”

 

Engedd be magadhoz te is a fényt, a Szitakötőt!

 

Üdvözlünk boltunkban kedves látogató, örülünk hogy ránk találtál! Üzletünkben nem csak egészséges termékeket vásárolhatsz, de lelki, fizikális felfrissülést is találhatsz szükségletednek megfelelően. Termékeink kiválasztása nagyon fontos és alapos szisztémára épül.

 

TAPASZTALATUNK:

 

Szeretném megosztani veletek, saját tapasztalatom az ételallergia területén.
Mint gyakorló édesanya igen hiteles lehetek számotokra, ma már 15 éve nagyon szigorú diétát tartunk családunkban. Tapasztalatom és gyakorlatom a folyamatosan átélt sok- sok megoldandó feladat labirintusában szereztem, mely nem csak a tej – tojás és származékai kiiktatásával, hanem minden más és más megpróbáltatáson is sikeresen felülkerekedve gyűjtögettem.
Gyermekem születésétől fogva, azaz 2,5 hónapos volt mikor is a pontos diagnózist felállították, sok gyógymódot, terápiát, gyógyszert kipróbáltunk, de a mi választásunk az egészséges étrend, tej és tojásmentes diéta betartásával a legoptimálisabb, mellyel egy boldog, teljes életet élhetünk.

Nagyon sok terméket kipróbáltunk, találkoztunk igen kedves és kevésbé készséges gyártókkal, kereskedőkkel, szolgáltatokkal és ezúton is szeretnék köszönetet mondani még a kifogyhatatlan energiával kutató családtagjainknak is, barátainknak, akik a világ minden táján folyamatosan keresik a számunkra újabbnál újabb megfelelő termékeket.

 

TERMÉKEINKRŐL:

 

Összetevők:

Tengermély respektem mindazoknak, akik megtanulták böngészni az alig olvasható, hangyabetűs „összetevők" feliratokat, kifüggesztéseket!

Boltunkkal szeretnénk segíteni az ételallergiások változatosabb étrend kialakításában. Olyan termékeket forgalmazunk, mely azon túl, hogy garantálja a bio származást és a speciális étrendet még is olyan íz világot adhat, mely teljes értékű táplálékként fogyaszthat, ízletes, jó állagú és csomagolása megengedi, hogy bármikor kéznél legyen.

 

KAPCSOLATTARTÁS, PROGRAMOK:

 

Szívesen válaszolok kérdéseikre és mesélek részletesebben tapasztalatainkról, személyesen, levélben vagy telefonon is.


Figyelem!


Szervezés alatt van táplálék allergiás kerekasztal beszélgetések megtartása, szakértők bevonásával. Kérem, akit érdekelhet, ill. Szívesen eljönne, közénk jelezze részvételi szándékát.


Kóstolók, termékismertetés, tanácsadás folyamatosan.


Kérésre szívesen elkészítek receptúránkból termékeink felhasználásával valamely finom ételt.

Minden rendezvényünk ingyenes!

 

Várjuk továbbra is véleményüket és javaslataikat! Köszönjük, hogy bizalmukkal kitüntetették üzletünket.

Szeretettel:

a Bioszitakötő csapata